Verhuur/ agenda

Molenloods 4 is te huur voor kleinschalige bijeenkomsten tot ca. 35 personen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Ruimte

Deze 250 jaar oude houtdroogloods hoort bij houtzaagmolen het Klaverblad. Hier proef je de sfeer van weleer en heb je een prachtig uitzicht op de andere molens van de Zaanse Schans en beschermd natuurgebied de Kalverpolder. Door deze inspirerende en gemoedelijke omgeving voel je je gelijk op je gemak en is de weg geplaveid voor een succesvolle bijeenkomst of een feestelijke sfeer als er iets te vieren valt.

De ruimte heeft een oppervlak van ca. 50m2 en biedt in normale omstandigheden plaats aan maximaal 35 zittende personen. Er zijn losse en vaste zitplaatsen en (sta)tafels; de opstelling kan worden aangepast aan elke gelegenheid. Heb je ruimte nodig voor een groter gezelschap en/of wil je genieten van het aan de Zaan grenzende buitenterrein, informeer dan naar de mogelijkheden en tarieven.

Doordat deze oude loods in 2014 op dit terrein is herbouwd, is deze aangepast aan de comforteisen van de moderne tijd.

Geschikt voor:

⇒ Workshops

⇒ Vergaderingen

⇒ Reünies

⇒ Teambuilding

⇒ Verjaardagfeesten

⇒ Cursussen

⇒ Proeverijen

⇒ Recepties

Faciliteiten

Volledig geïsoleerd en afgewerkt met natuurlijke materialen en voorzien van 2 toiletten. Er zijn circa 30 stoelen met tafels aanwezig en 2 houten 3-zitszitbankjes met een vaste tafel.

En natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Daarnaast beschikken we over:

 • Beeldscherm
 • Whiteboard
 • Flipover
 • Koffiezetapparaten
 • Magnetron
 • Fornuis
 • Oven
 • Koelkast
 • Vrieskast
 • Vaatwasser
 • Waterkoker

Ook hebben we een groot assortiment aan serviesgoed en bestek waar je gebruik van kunt maken.

Boekingen

U kunt uw gewenste huurperiode aangeven in bijgaand formulier. Wij nemen na ontvangst van dit formulier binnen 3 werkdagen contact met u op.

Tarieven

Het huren van de loods kan per uur en zelfs per halfuur worden afgerekend. De beheerder van Molenloods 4 houdt bij hoe lang gebruik wordt gemaakt van de ruimte en meldt na afloop van de bijeenkomst aan de huurder hoeveel uur er in rekening zal worden gebracht.

1e en 2e uur                                   € 70,- per uur
3e en 4e uur                                  € 60,- per uur
De daarop volgende uren € 50,- per uur

Voor het gebruik van het buitenterrein (grasveld naast de loods, direct aan de Zaan) geldt een toeslag van €35,- per uur.

Voor vrijwilligers en sponsoren van de Stichting ‘Het Klaverblad’ gelden een aantal uitzonderingen.

Bereikbaarheid

Molenloods 4 is goed te bereiken met het OV: de dichtstbijzijnde bushalte (ca 10 min loopafstand). Het NS treinstation Zaanse Schans is op ca 20 min loopafstand. Vervoer van een halte naar Molenloods 4 met een fietstaxi kan geregeld worden. Op aanvraag is eventueel ook vervoer mogelijk via het water. Komt u met de auto: er zijn ca. 12 parkeerplaatsen op loopafstand (150 – 300m).

Consumpties

Koffie en thee zijn van het huis.

Biologische sappen en frisdranken (en op aanvraag ook andere dranken) kunnen we verzorgen. In de offerte staan de actuele verkoopprijzen.

Over externe catering kunnen aparte afspraken gemaakt met de verhuurder. Het is ook mogelijk om buiten de stichting om dranken en catering te betrekken.

In Molenloods 4 en in de molen Het Klaverblad mag niet gerookt worden.

Exclusief beschikbaar

Mogelijk voor catering en/of groene activiteiten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Landelijk

Aan het water